Deck

Deck Δάπεδα

Η δημοτικότητα των deck εξωτερικών χώρων παρουσιάζει μεγάλη άνθηση και ζήτηση εξαιτίας όλων αυτών των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν διακοσμώντας με στυλ τους χώρους σας. Τα κομψά χρώματα, σε συνδυασμό με τα διαφορετικά φινιρίσματα επιφανειών των deck, τα καθιστούν μια απαράμιλλη επιλογή για το δάπεδο των εξωτερικών σας χώρων με τεράστια διάρκεια ζωής. Υψηλή απόδοση και χαμηλή συντήρηση είναι χαρακτηριστικά των deck εξωτερικών χώρων της εταιρείας μας, τα οποία αποτελούν και την ιδανική επιλογή για κάθε ιδιωτική και επαγγελματική χρήση.

Είδη DECK

Deck Teak
Deck Ιroko
Deck Σουηδικό
Deck Σουηδικό

Είδη DECK WPC

Deck WPC
Deck WPC
Deck WPC
Deck WPC
Deck περίφραξη WPC
Deck περίφραξη WPC

Τι είναι το deck;

Το deck είναι ένα είδος δαπέδου εξωτερικών χώρων που παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε καταστάσεις υγρασίας και αποτελούν ιδανική επιλογή για χώρους όπου βρίσκονται πισίνες, βεράντες, εξωτερικές σκάλες και διάφορες άλλες υπαίθριες κατασκευές που εκτίθενται διαρκώς σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μέσω της Ξυλοτεχνικής μπορείτε να βρείτε ξύλινα δάπεδα deck που παρασκευάζονται από τροπική ξυλεία (iroko, ipe, κτλ.) και είναι εμποτισμένα με στοιχεία πεύκου, δημιουργώντας ένα άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα. Η επιφάνειά τους μπορεί να είναι λεία ή με ραβδώσεις με σκοπό την ελαχιστοποίηση της ολισθηρότητας, στοιχείο σημαντικό για χώρους που στεγάζουν πισίνες, μπαλκόνια αλλά και κήπους.

Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από πρώτες ύλες τροπικής ξυλείας, έχουν την ιδιότητα να “συμπεριφέρονται” με αποτελεσματικότητα απέναντι σε υγρά κλίματα, επιδεικνύοντας σημαντική αντοχή στην ύπαρξη υγρασίας που προκαλεί φθορές σε άλλου είδους υλικά δαπέδων. Τα deck κατέχουν αρκετά σκληρές επιφάνειες, ενώ επίσης ένα χαρακτηριστικό τους είναι και η έλλειψη ροζών. Το εμποτισμένο πεύκο ως υλικό είναι αρκετά ανθεκτικό απέναντι στο ήπιο μεσογειακό κλίμα, ενώ παρουσιάζει μια εξαιρετική αισθητική ιδιαιτερότητα που δίνει έναν άλλον στυλιστικό αέρο στο χώρο σας.

Αυτό συνθετικό δάπεδο του εξωτερικού χώρου αποτελείται από 70% ανακυκλωμένο ξύλο bamboo και 30% ρητίνη. Αυτή του η σύσταση, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη σχεδόν μηδενική ανάγκη για διαρκή συντήρηση, μιας και τα συνθετικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, παρουσιάζουν τεράστια αντοχή στο πέρασμα του χρόνου σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο ξύλο της αγοράς. Παρόλο τη συνθετική του σύσταση, καταφέρνει να αποτυπώσει με αρκετή επιτυχία τη φυσική εμφάνιση του ξύλου και να αναδείξει την εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου.

Σε ποιους απευθύνεται το deck εξωτερικού χώρου;

Με τον αυξανόμενο αριθμό διακοσμητικών υλικών που εμφανίζονται διαθέσιμα στην αγορά, οι χρήστες έχουν αρχίσει να δίνουν προσοχή στην ολοκληρωμένη απόδοση των υλικών κατά τη διαδικασία επιλογής τους. Ως εκ τούτου, πολλοί είναι εκείνοι οι χώροι που χρησιμοποιούν πλέον ξύλινο πλαστικό δάπεδο για εγκατάσταση και χρήση, ενώ ο αριθμός των χώρων που χρησιμοποιούν φυσικά ξύλινα δάπεδα, σημειώνει μια σημαντική μείωση. Η χρήση του deck δαπέδου μπορεί να επιτύχει τον σκοπό της αντοχής στην υγρασία, ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από το συνηθισμένο ξύλινο δάπεδο.

Επειδή τα ξύλινα δάπεδα παραμορφώνονται εύκολα κατά τη χρήση σε υγρό περιβάλλον, συχνά απαιτείται συντήρηση, γι’ αυτό ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την επιλογή του deck εξωτερικού χώρου για τοποθέτηση. Επιπλέον, η χρήση ξύλινου-πλαστικού δαπέδου μπορεί να πληροί καλύτερα τα πρότυπα εφαρμογής προστασίας του περιβάλλοντος. Η εγκατάσταση πλακιδίων WPC σε εξωτερικούς χώρους είναι σαφώς η πιο αξιόπιστη και πιο ασφαλής επιλογή, και αυτό επειδή αυτού του είδους τα deck κατασκευάζονται από μη τοξικές και επιβλαβείς ουσίες.

Οφέλη χρήσης δαπέδων deck

Τοποθέτηση deck

Το ξύλινο πλαστικό σύνθετο πάτωμα WPC εξωτερικού χώρου είναι ένα σχετικά φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Έχει τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του ξύλου και των πλαστικών, και αποτελεί ένα νέο είδος φιλικού προς το περιβάλλον και υψηλής τεχνολογίας υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει το ξύλο και το πλαστικό αντίστοιχα. Αποτελεί ένα σύγχρονο και οικονομικό υλικό που δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να το εγκαταστήσουν μόνοι τους στον προσωπικό τους χώρο. Όμως αυτό που σας προτείνεται είναι να εμπιστευτείτε έναν ειδικό επαγγελματία για την εγκατάσταση του deck στο χώρο σας, ώστε να εξασφαλίσετε το ιδανικότερο αποτέλεσμα, χωρίς να παίρνετε κάποιο σοβαρό οικονομικό ρίσκο. Ένας ειδικός τεχνικός θα καταφέρει να προετοιμάσει κατάλληλα την υποδομή για την τοποθέτηση της επίστρωσης, λαμβάνοντας υπόψη και όλες τις απαραίτητες κλίσεις και αποστάσεις που πρέπει να τηρηθούν ώστε να υλοποιηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Συντήρηση deck

Τα deck εξωτερικού χώρου απαιτούν λιγότερη συντήρηση από άλλα ξύλινα δάπεδα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως τα deck δεν χρειάζονται καθόλου τη δική μας επίβλεψη και φροντίδα. Κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διατηρήσετε το υλικό του deck στην αρχική του κατάσταση, επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του σε σημαντικό βαθμό. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, τρίβοντας και πλένοντας το δάπεδο, εξασφαλίζετε την αφαίρεση μικροβίων και βακτηρίων, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε και ένα ειδικό στεγανωτικό υλικό, αυξάνοντας την προστασία του δαπέδου σας. Προστατέψτε το deck του εξωτερικού σας χώρου καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, προστατεύοντάς το απ’ όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες που μπορούν να φθείρουν την ποιότητά του.

Συνθετικά δάπεδα W.P.C. - DECK

Συνθετική περίφραξη W.P.C.

Τι λένε οι πελάτες μας