Βινυλικά

Βινυλικά δάπεδα LVT

Το βινύλιο είναι η πιο δημοφιλής μορφή ανθεκτικού δαπέδου επειδή είναι χαμηλής συντήρησης, ανθεκτικό στο νερό, οικονομικό και μακράς διαρκείας. Και χάρη στις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, υπάρχει σε μια ευρεία γκάμα με υψηλής ποιότητας φινιρίσματα.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δαπέδου από βινύλιο είναι ότι είναι ανθεκτικό στο νερό. Είναι κατασκευασμένο με αδιάβροχα υλικά, όπως το PVC, το οποίο το καθιστά ιδανική επιλογή για χώρους με νερό όπως μπάνια,  ταβέρνες, εστιατόρια, υπόγεια και άλλα. Είναι εύκολο στον καθαρισμό του απλά σκουπίστε τη βρωμιά και σφουγγαρίστε το.

Γιατί να επιλέξω Βινυλικό δάπεδο;

Για τα πλεονεκτηματα που ακριβώς προσφέρουν  τα Βινυλικά δάπεδα και για την ευκολη και οικονομική  λύση τους με την αγορα του

  • Είναι κατάλληλα για χώρους με αυξημένη υγρασία, όπως μπάνιο και κουζίνα ή ευαίσθητους χώρους, όπως νοσοκομεία και νηπιαγωγεία.
  • Το χρώμα τους δεν αλλάζει με την ηλιοφάνεια χάρη στην υψηλή αντοχή τους στις ακτίνες UV
  • Προσφέρουν μια ήσυχη ακουστική στο χώρο
  • Είναι ζεστά στο περπάτημα
  • Είναι αντι-ολισθηρά
  • Χάρη στο στρώμα πολυουρεθάνης που διαθέτουν, είναι εύκολα στο καθάρισμα
  • Είναι κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση. Μάλιστα, όταν εγκατασταθούν σε ενδοδαπέδια θέρμανση, προσφέρουν μια επιπλέον αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο.

Πως θα τοποθετήσω ένα δάπεδο Βινυλίου και ποιες οι προϋποθέσεις για την τοποθέτηση;

Βασική προϋπόθεση πριν την εγκατάστασή τους είναι το υποδάπεδο να είναι λείο και ευθύ ή να έχει προηγηθεί εξομάλυνση του υποδαπέδου. Αυτό γιατί γίνεται ακριβής αποτύπωση του βινυλικού δαπέδου πάνω στο υποδάπεδο.

Το δάπεδο από βινύλιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που αν τοποθετηθεί και συντηρηθεί σωστά, μπορεί να διαρκέσει πάνω από δέκα έως είκοσι χρόνια. Αυτό το πλεονέκτημα το καθιστά ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ειδικά όσα έχουν πολύ κίνηση. Επίσης, κοστίζει λιγότερο από πλακάκια ή σανίδες με παρόμοια χρώματα και σχέδια. Η εγκατάσταση του Βινυλίου είναι εύκολη είτε τοποθετηθεί  πλωτό ή κολλητό

Τι λένε οι πελάτες μας

Φόρμα επικοινωνίας