Τοποθέτηση Προγυαλισμένου Δαπέδου

Τοποθέτηση Προγυαλισμένου Πατώματος

Όσο και αν προσπαθείτε να κρύψετε ένα άσχημο δάπεδο κάτω από χαλιά και έπιπλα, αυτό πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να εμφανίζεται. Μπορείτε να γλιτώσετε από αυτό το βάσανο, στρέφοντας την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας στο ξύλο. Πρόκειται για ένα υλικό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους τόσο με την κομψότητα που χαρακτηρίζει όλα τα είδη του αλλά και με την ανθεκτικότητά του απέναντι στον χρόνο και τα ατυχήματα. Αν μάλιστα θέλετε ο χώρος σας να φαίνεται πάντα σαν καινούριος και να λάμπει, χωρίς όμως να πρέπει να ξοδεύετε συνέχεια χρήματα σε φρεσκαρίσματα και τρίξιμο δαπέδου, η τοποθέτηση προγυαλισμένου ξύλινου δαπέδου είναι η λύση που θα σας «λύσει τα χέρια».

Τι είναι το προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο;

Για ένα προγυαλισμένο δάπεδο χρησιμοποιούνται ξύλα που απαρτίζονται από διάφορες στρώσεις. Στις στρώσεις αυτές συνυπάρχουν διαφορετικά είδη ξύλου. Τα είδη αυτά διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή. Συνήθως μια σανίδα αποτελείται από κόντρα πλακέ, που είναι φύλλα καπλαμά κολλημένα μεταξύ τους, στην βάση και από καπλαμά, που σημαίνει ότι πάνω από το συνθετικό ξύλο τοποθετείται μια πολύ λεπτή στρώση από φυσικό ξύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να βρείτε σανίδες που έχουν μασίφ ξύλο, αλλά η τιμή τους ανεβαίνει. Η σανίδα είναι ολοκληρωμένη όταν αυτή καλυφθεί από ένα ειδικό λάδι ή βερνίκι, που θα της προσδώσει μια υπέροχη λάμψη.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη προγυαλισμένου, με πάμπολλα χρώματα και σχέδια, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει τέλεια στο όραμα που έχετε για τον χώρο σας.

Γιατί να προτιμήσω το προγυαλισμένο δάπεδο;

Θέλετε το σπίτι ή η επιχείρησή σας να είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση για να μπορείτε να χαλαρώνετε και να περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας; Αυτά ακριβώς είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει το προγυαλισμένο δάπεδο. Χάρη στην ανθεκτικότητα των πολλών ξύλινων στρωσεών του αλλά και του βερνικιού που προστίθεται από πάνω όχι μόνο αντέχει τα χτυπήματα αλλά επίσης δεν χρειάζεται συχνά φρεσκάρισμα και συντήρηση. 

Παράλληλα, είναι ταυτόχρονα οικολογικό και οικονομικό. Πρόκειται για μια επιλογή πιο φιλική στο περιβάλλον, γιατί δεν χρησιμοποιείται ή υπάρχει πολύ μικρή ποσότητα φυσικού ξύλου για την κατασκευή του, που με άλλα λόγια σημαίνει ότι μειώνεται ο αριθμός των δέντρων που κόβονται. Αυτό με την σειρά του οδηγεί στην χαμηλότερη κοστολόγησή του, καθώς δεν χρειάστηκε η εργασία ξυλοκόπων.

Πόση ώρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μπορέσω να πατήσω πάνω στο προγυαλισμένο δάπεδο;

Το προγυαλισμένο δάπεδο έρχεται στον χώρο σας με το βερνίκι ήδη περασμένο. Αυτό σημαίνει ότι μόλις τοποθετηθούν οι σανίδες στο δάπεδο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για να αρχίσετε να κινείστε άνετα.

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία τοποθέτησης προγυαλισμένου δαπέδου;

Το προγυαλισμένο ξύλο είναι μια εξαίσια επιλογή για όσους ψάχνουν έναν οικονομικό, οικολογικό και όμορφο τρόπο να καλύψουν το πάτωμα τού σπιτιού ή της επιχείρησής τους. Η ομάδα ειδικών τεχνικών ξύλου της Ξυλοτεχνικής θα σταθεί δίπλα σας για να ακούσει το όραμά σας για τον κάθε χώρο της ιδιοκτησίας σας και να το κάνει πραγματικότητα. Η τοποθέτηση τού προγυαλισμένου δαπέδου πραγματοποιείται με επαγγελματισμό, ώστε οι πελάτες να είναι χαρούμενοι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και απόλυτα ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Τι λένε οι πελάτες μας

Φόρμα επικοινωνίας