Επενδύσεις

Επένδυση

Όταν συζητάμε για επενδύσεις στο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ενός οικοδομήματος, αναφερόμαστε στην εμφάνιση που θα έχει αυτό μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την κατασκευή του. Οι τοίχοι μέσα και έξω από το κτίριο και τα δάπεδα είναι οι κύριες επιφάνειες που επενδύονται.

Είδη επενδύσεων

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ποικίλουν. Ανάλογα με το στυλ που θέλετε να ακολουθήσετε, μπορείτε να επιλέξετε τούβλο, πέτρα και μεταλλικά πάνελ. 

Φυσικά, μία κλασική και αγαπημένη επιλογή είναι και το ξύλο. Αυτό συμβαίνει, γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία στο χρώμα, το σχέδιο και την υφή τού ξύλου που ο κάθε χώρος γίνεται μοναδικός. Επομένως, το ξύλο μπορεί να εγγυηθεί ένα πρωτότυπο και κομψό αποτέλεσμα που θα «τραβάει όλα τα βλέμματα». Μάλιστα, ανάλογα με τις επιλογές σας, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες αισθητικές, από ρομαντική και ζεστή μέχρι μοντέρνα και βιομηχανική.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πολλές επιλογές από ξύλο μασίφ, για να φτιάξετε τον τέλειο χώρο.

Είδη Ξύλου για Επενδύσεις Εξωτερικών Χώρων

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κάποιος -φίλος ή άγνωστος- στο σπίτι ή την εργασία σας είναι η πρόσοψη τού κτίσματος. Αυτή μαρτυρά πολλά για την αισθητική και το γούστο των ανθρώπων που βρίσκονται στο εσωτερικό. Αλλά πέρα από την πιθανή επιθυμία να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας, είναι απολύτως λογικό να θέλετε να περνάτε χρόνο σε έναν όμορφο χώρο. Η επένδυση εξωτερικών τοίχων με ξύλο κάνει αυτή την επιθυμία πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τόσο μασίφ όσο και συνθετικό ξύλο. Όταν λέμε μασίφ, εννοούμε το φυσικό ξύλο και συνήθως οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η οξιά και η καρυδιά. Όσο για το συνθετικό ξύλο, πρόκειται για ανάμιξη φυσικού ξύλου με ανακυκλωμένα υλικά, όπως το πλαστικό. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η τοποθέτηση των ξύλων μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια.

Είδη Ξύλου για Επενδύσεις Εσωτερικών Χώρων

Όσο και αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον κόσμο με την εμφάνιση της ιδιοκτησίας σας, είναι υψίστης σημασίας να διαμορφώσετε έναν χώρο μέσα στον οποίο εσείς οι ίδιοι θα νιώθετε όμορφα και ασφαλείς. Το ξύλο με την απλότητα και την φυσική κομψότητά του έχει την ικανότητα να γεννήσει τέτοιου είδους συναισθήματα σε όσους το αντικρίζουν καθημερινά.

Οι πιο συνήθεις επιλογές για τοίχους και δάπεδα στο εσωτερικό των σπιτιών είναι η χρήση σανιδών από ξύλο μασίφ, τα κόντρα-πλακέ, τα πλακάζ και νοβοπάν ή αλλιώς μοριοσανίδα. Ανάλογα με την αισθητική και την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είδος ξύλου ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας όραμα. Σωστή και λάθος επιλογή δεν υπάρχει.

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία επένδυσης;

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για όσους ένα απλό βάψιμο στους τοίχους δεν είναι αρκετό και δεν ανταποκρίνεται στο όραμα που έχουν για την ιδιοκτησία τους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επιλογή τού κατάλληλου ξύλου και να το τοποθετήσει με άριστο τρόπο στο εσωτερικό ή εξωτερικό τού χώρου που θέλετε να ανανεώσετε. Είτε πρόκειται για σπίτι, διαμέρισμα, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο, με την Ξυλοτεχνική μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Οφέλη Χρήσης Ξύλου για Επενδύσεις

  • Το ξύλο έχει την ιδιότητα να παγιδεύει την θερμότητα στο εσωτερικό ενός χώρου
  • Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υφές
  • Διαχρονική διακοσμητική επιλογή
  • Κομψό και όμορφο υλικό
  • Οι γήινες και καφετιές αποχρώσεις του κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα και οικεία

Τι λένε οι πελάτες μας

Φόρμα επικοινωνίας